Били Хлапето

Рап изпълнител

Билян Моллов, популярен като Били Хлапето, е рап изпълнител, който активно започва да се занимава с музика на 13-14-годишна възраст. Първата му песен е „Новобранец Номер 1“. Оттогава досега Били Хлапето има няколко доста успешни хита, сред които „Башмайсторска“, “ Когато ти трябвам“, „В реда на нещата“, „Корпус за бързо реагиране“, „Кажи ми вече всичко“, „Запазено място“ и много други.  През 2014 г. излиза дебютният му самостоятелен албум „В реда на нещата“.  Големият му успех идва през 2019 г., когато заедно с D3MO издават песента „Бели нощи“. За броени дни тя се превръща в хит, а после и в най-пусканата българска песен в радио и ТВ ефира за годината. Следва нов успешен съвместен проект с D3MO, озаглавен „Наливай ми“, а през същата година двамата заедно с Brevis издават сингъла „Момчетата с чашите“, който също се радва на огромен интерес сред феновете.

Как работи?

1. Изпрати

Попълни информацията за теб и получателя, съобщението до звездата, имейл, на който да изпратим готовото видео, и направи плащане с карта.

2. Получи

Ако заявката е приета, очаквай отговор до 7 дни по имейл и в твоя профил. Гледай или свали видеото и напиши коментар до звездата.

3. Сподели

Изпрати видеото до получателя или го сподели в социалните мрежи. Ако е изненада, не забравяй да запишеш реакцията на получателя и да ни я пратиш!

Как изглежда перфектното съобщение?