Кристина Верославова

модел, актриса

Кристина Верославова се занимава с мода от 15-годишна. Още тогава печели конкурса „Супермодел на България“. Снимала е за редица български и световни списания, сред които ELLE, Vogue, Glamour и Cosmopolitan. През 2018 завършва престижната школа за актьорско майсторство на Лий Страсбърг в Лос Анджелис, следват обучения при Ивана Чубук (отговорна за успеха на звезди като Холи Бери) и актьора Грегори Берг. Театралният ѝ път започва в Лос Анджелис с участия в постановки като „Полша“, „Майката на Икар“ и „Хълмове като бели слонове“. Печели главната роля в представленията „Трамвай желание“ на Тенеси Уилямс и „Три сестри“ на Чехов, а в момента е една от звездите в сериала „Татковци“.

Как работи?

1. Изпрати

Попълни информацията за теб и получателя, съобщението до звездата, имейл, на който да изпратим готовото видео, и направи плащане с карта.

2. Получи

Ако заявката е приета, очаквай отговор до 7 дни по имейл и в твоя профил. Гледай или свали видеото и напиши коментар до звездата.

3. Сподели

Изпрати видеото до получателя или го сподели в социалните мрежи. Ако е изненада, не забравяй да запишеш реакцията на получателя и да ни я пратиш!

Как изглежда перфектното съобщение?