Видео разговор онлайн

Как работи онлайн видео разговора?

Видео разговора продължава 15 минути. Максималният брой участници е 5. Провежда се чрез платформата  Zoom.

1. Изпрати

Попълни информацията за теб и останалите до 4 участника във видео разговора. Остави телефон, на който да се свържем с теб, за да потвърдим датата и часа на видео разговора, както и имейл, на който да изпратим линк към Zoom. Напиши кратка информация за повода за видео разговора и направи плащане с карта или по банков път.

2. Получи

Нашият екип ще се потвърди заявената дата и час със звездата или ще предложи близки до тях часове и ще се свърже с теб по телефон или по имейл, за да избереш времето за провеждане. След това ти и другите участници ще получите линк за срещата в Zoom.

3. Сподели

В деня на срещата препоръчваме ти и другите участници да сте онлайн на изпратения линк 5 минути преди уговореното време. Представител от нашия екип ще бъде онлайн, за да осъществи връзката със звездата. Веднъж щом звездата е успешно онлайн, разполагате с 15 минути да се забавлявате заедно. Запис на събитието ще ви бъде изпратен до 24 часа по-късно.

Често задавани въпроси:

Изберете известна личност на платформата и посетете профила. Натиснете бутона „Поръчай видео“. Опишете п

Избери една от звездите в секцията “Видео разговори”. Натиснете бутона „Заяви видеоразговор“. Опишете повода за разговора и информация за участниците, техните имена и имейли. В рамките на 24 часа нашият екип ще се свърже с Вас по телефон, за да потвърдите предпочитано време за провеждане на разговора. Когато времето е потвърдено със звездата, всички участници ще получат имейл с линк за достъп до разговора. 

овода за поздрав, задайте въпрос или напишете кратка история, на която звездата да отговори. След това направете плащане с дебитна или кредитна карта и до 7 дни ще получите имейл с линк за гледане и споделяне на видеото.

Видео разговорът се провежда в платформата Zoom. Препоръчваме всички участници да я имат свалена на устройството си предварително.

Видео разговорите позволяват до 5 участника.

Видео разговорите продължават 15 минути.

Ново! Заяви видео разговор

Всички звезди обозначени с този символ са налични за видео разговор на живо!