Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Изберете известна личност на платформата и посетете профила. Натиснете бутона „Поръчай видео“. Опишете повода за поздрав, задайте въпрос или напишете кратка история, на която звездата да отговори. След това направете плащане с дебитна или кредитна карта и до 7 дни ще получите имейл с линк за гледане и споделяне на видеото.

На този етап не е възможно да промените инструкциите към известната личност, след като веднъж сте направили плащането.

Може да направиш плащане с дебитна или кредитна карта или по банков път. При заявка с карта, парите в картата са блокирани до момента на получаване на готовото видео. При заявка по банков път, ще получиш данните за превод по имейл. Направи плащане, като посочиш номера на заявката в основание. Заявката ще бъде изпълнена в 7-дневен срок от получаването на плащането. 

Всички заявки се изпълняват в срок от 7 календарни дни от подаването на поръчката, но звездите се стремят да отговарят много по-бързо. На профила на всяка известна личност можеш да видиш срока, в който той или тя ще се стреми да запише твоето персонализирано видео.

Ще получиш имейл, когато видеото е готово. В него ще намериш линк, от който може да го гледаш, свалиш и споделиш.  Готовото видео ще бъде достъпно и в твоя профил в Greet.

За да споделиш в социалните мрежи, можеш да публикуваш линка, получен по имейл или да свалиш видеото от твоя профил, за да го качиш в социалните мрежи. По същия начин можеш да го изпратиш и до приятел. След сваляне, е забранено видеата да бъдат допълнително обработвани или използвани за реклама на бизнес в социалните мрежи.

Заявката може да бъде отказана автоматично, ако съдържа инструкции, които не са в съответствие с политиката на Greet. Всички известни личности се стремят да изпълнят всички получени поръчки, но си запазват правото да откажат поръчки преди изтичането на обявения срок за изпълнение.  В твоя профил имаш възможност да видиш причината за отказа. В случай, че заявката е отказана, автоматично ще преведем парите ти обратно, но нямам възможност да задължим звездата да я изпълни.

Избери една от звездите в секцията “Видео разговори”. Натиснете бутона „Заяви видеоразговор“. Опишете повода за разговора и информация за участниците, техните имена и имейли. В рамките на 24 часа нашият екип ще се свърже с Вас по телефон, за да потвърдите предпочитано време за провеждане на разговора. Когато времето е потвърдено със звездата, всички участници ще получат имейл с линк за достъп до разговора.

Видео разговорът се провежда в платформата Zoom. Препоръчваме всички участници да я имат свалена на устройството си предварително. В 

Видео разговорите продължават 15 минути.

Видео разговорите позволяват до 5 участника. 

Имате още въпроси? Свържете се с нас на team@greet.bg