Greet

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

5 звезди, с които да поздравиш твоето дете

С настъпването на есента започват да се прокрадват мисли, за които през лятото, някак си, не ни остава време. Първият учебен ден вече е факт, връхните дрехи също. Коледните празници наближават, а малчуганите скоро ще започнат да пишат старателно съкровените си списъци с желания към белобрадия старец.

За целта сме ви подготвили предложение, което е нестандартно, оригинално и смислено. Личният поздрав към вашето дете ще остави следа в съзнанието му и със сигурност ще го накара да се усмихне широко, а може би и да крещи от радост. 

Предлагаме ви 5 звезди от нашия каталог, които с времето са се утвърдили като пътеводители на подрастващите. 

1. Слави от The Clashers

Слави Панайотов или по-известен като Слави от The Clashers е основател на едноименния български YouTube канал и най-успешният влогър в България.  Слави е първият ютубър в България с над 1 милион верни абонати, които следят известните му ТОП класации. Автор е на трилогията – “Топ мистериите на България”, “Топ мистериите в света” и “Топ мистериите на Вселената”. 

*Освен личен поздрав, Слави може да осъществи и видеоразговор с вашето дете.

2. Aйде БГ

Популярните български контент криейтъри Християна и Ивайло са лицата зад ’Айде БГ – каналът в YouTube с повече от 600 хиляди последователи. Двойката в YouTube и в живота предлага забавно, тематично и образователно съдържание, което мотивира и вдъхновява феновете им да бъдат по-любознателни. Точно затова съвместният им онлайн проект е сред най-гледаните родни влогове. 

*Освен личен поздрав, Айде БГ могат да осъществят и видеоразговор с вашето дете. 

3. BallaN

Калоян Димитров е танцьор, влогър, реалити звезда, певец, модел за подражание. Едва на 27 години Калоян Димитров е всички тези неща. Той е един от най-популярните влогъри у нас, въпреки че не обича да го определят като такъв. Според него няма нищо по-готино от това  да се отдаде на голямата си страст да танцува и да забавлява хората с интересни клипове от реални случки в живота.

*Освен личен поздрав, BallaN може да осъществи и видеоразговор с вашето дете.

4. SandeFF

Илиян Сандев е един от най-популярните интернет личности в България. Влогър, инфлуенсър и аниматор е само част от професиите му. С комедийните си видеа натрупва огромен брой фенове и последователи в социалните мрежи. YouTube каналът му е с близо 65 милиона гледания и 350 хиляди абонати.

5. Петър Байков

Той е български филмов и театрален актьор. Занимава се предимно с дублаж на филми, сериали и реклами на български и английски език. Придобива широка популярност за първи път с участието си в шести сезон на „България търси талант“, където пресъздава на живо общо над 40 различни мъжки и женски гласа, както и с дублажите си на някои от най-големите световни и холивудски кино и телевизионни продукции, сред които – “Красавицата и звяра” (2017), “Господарка на злото” (2014), “Господарка на Злото 2” (2019),  “Игра на тронове” и др. Носител на световно отличие от Walt Disney Studios, заради уникалното си умение да озвучава сам цели филми.

Още в категорията