Благотворителност

Заедно можем повече!

Нашите партньори:

НПО Операция Плюшено Мече

Плюшено мече:

“Операция Плюшено мече” е организацията, която ръководи най-мащабната коледна кампания за сбъдване на детски мечти в България от 12 години, а от 2017 година стартира и целогодишната менторска програма “Скритите таланти на България”, която подготвя за университет талантливи младежи без родители и такива, които живеят в неблагоприятна среда. Програмата дава шанс на таланти от цялата страна да се реализират професионално и да построят едно достойно бъдеще за себе си. За 3 години “Скритите таланти на България” е вкарала в университет 6 студенти и е организирала две самостоятелни изложби на деца, лишени от родителски грижи.

Бандата на 1500те:

Група от доброволци към общинските приюти в Богров, Сеславци и Слатина. Хора на различна възраст, с различни интереси и разбирания, но обединени от една кауза – любовта към животните. Като доброволци те целят да променят не само живота на кучетата в приютите, но и нагласата на обществото спрямо бездомните животни. Как? Организират разходки в приютите всеки петък, събота и неделя. Обгрижват, социализират, обръщат внимание на всичките им обитатели и паралелно с това търсят нови и отговорни хора и домове за четирикраките си приятели.
Също така, участват в най-различни събития извън приюта и насърчават хората да бъдат отговорни към животните, да осиновяват, а не да купуват кучета от магазини или да развъждат техните, докато приютите са пълни с чакащи дом прекрасни четирикраки любимци.