Бориса Тютюнджиева

модел

Започва своята кариера през 2006г., когато печели конкурса „Кралица на красотата“. Същата година представя България на конкурса „Мис Кралица на красотата“ в Китай. След това Бориса започва кариера на модел в Италия, като рекламира марките. През 2010 г. се снима за мъжкото списание „Максим“. През 2012 г. се снима в петата част на американската хорър поредица „Погрешен завой“ в ролята на Линда. През същата година участва в четвъртата и последна част на „Спокойно езеро“ в ролята на сексапилно момиче. Участва във втория сезон на популярното риалити шоу „Къртицата“ , където достига почти до финала на шоуто.

Как работи?

1. Изпрати

Попълни информацията за теб и получателя, съобщението до звездата, имейл, на който да изпратим готовото видео, и направи плащане с карта.

2. Получи

Ако заявката е приета, очаквай отговор до 7 дни по имейл и в твоя профил. Гледай или свали видеото и напиши коментар до звездата.

3. Сподели

Изпрати видеото до получателя или го сподели в социалните мрежи. Ако е изненада, не забравяй да запишеш реакцията на получателя и да ни я пратиш!

Как изглежда перфектното съобщение?