Dj Дамян

Dj, певец, актьор, шоумен, продуцент

DJ Дамян е главният виновник за доброто настроение на много българи. Най-известният диджей от златното поколение. Дебютният му сингъл ни отвежда в далечната 2001 г. – „Да бъда с теб“. През същата година в тотален хит се превръща дуетът му с Мария „Един за друг“ по стихове на Надежда Захариева. След няколкогодишна пауза през 2005-а се завръща с парчета, които прави с колегите си от тв шоуто „Динамит“ – „Ръца-пръца“, „Пача“, „Къчак“, „Баунс“, „Да прося“.
Най-много записани дуети има с половинката си в живота Ваня – поредицата започва през 2010-а и няма да има край! Неслучайно, само година след появата си на сцената, Ваня и Дамян печелят фенската любов и наградата на браншовото списание „Нов фолк“ за дует на годината.

Как работи?

1. Изпрати

Попълни информацията за теб и получателя, съобщението до звездата, имейл, на който да изпратим готовото видео, и направи плащане с карта.

2. Получи

Ако заявката е приета, очаквай отговор до 7 дни по имейл и в твоя профил. Гледай или свали видеото и напиши коментар до звездата.

3. Сподели

Изпрати видеото до получателя или го сподели в социалните мрежи. Ако е изненада, не забравяй да запишеш реакцията на получателя и да ни я пратиш!

Как изглежда перфектното съобщение?