Искрен Пецов

певец

Искрен Пецов е български поп певец. Има записани над 50 песни и снимани над 20 видеоклипа. През 1996г. основава група Латинопартизани, с която работи и до днес. Първото парче, което записва групата става и най-големия им хит.  През 1999-та издава албума “Каиман”, който печели много награди и е първият латино албум в България. Песента “Кайман” на Искрен и Латинопартизани се върти по много Европейски и Американски станции, като заема първи места в много класации.
Искрен прави много дуети с различни певци, сред които: Кристина Димитрова, Тони Димитрова, Джина Иванова, Цветелина, Благовест Зерлиев, Вили Станева, Румяна Коцева и др.

Как работи?

1. Изпрати

Попълни информацията за теб и получателя, съобщението до звездата, имейл, на който да изпратим готовото видео, и направи плащане с карта.

2. Получи

Ако заявката е приета, очаквай отговор до 7 дни по имейл и в твоя профил. Гледай или свали видеото и напиши коментар до звездата.

3. Сподели

Изпрати видеото до получателя или го сподели в социалните мрежи. Ако е изненада, не забравяй да запишеш реакцията на получателя и да ни я пратиш!

Как изглежда перфектното съобщение?