Иван Иванов / Casual Threesome

Музикант, вокалист, китарист

Иван е вокал и китарист в група Casual Threesome.  Бандата е създадена през 2010. За кратко групата набира популярност в столичния ъндърграунд и скоро започва да свири и в клубове навсякъде из страната. През 2012 Кежуълите правят своите първи авторски записи. Издаден е дебютният сингъл „No Relief“. През 2017 излиза и първото видео на бандата, към песента „We’re Also Takin’ This…“. В средата на месец април 2019 Casual Threesome записват и издават „Under Lovin’ Ice“, техният трети сингъл. Песента „Phoenix“ е носител на Първа награда на конкурса „Златна пролет“ 2020 на БНР. А тази година излезе най-новият хит на групата “Mirror Clock”, който вече се радва и на своята видео премиера.

Как работи?

1. Изпрати

Попълни информацията за теб и получателя, съобщението до звездата, имейл, на който да изпратим готовото видео, и направи плащане с карта.

2. Получи

Ако заявката е приета, очаквай отговор до 7 дни по имейл и в твоя профил. Гледай или свали видеото и напиши коментар до звездата.

3. Сподели

Изпрати видеото до получателя или го сподели в социалните мрежи. Ако е изненада, не забравяй да запишеш реакцията на получателя и да ни я пратиш!

Как изглежда перфектното съобщение?