Крисия

Певица

Крисия е талантлива певица, която става известна с участието си в телевизионен проект на Слави Трифонов, когато е едва на 10. Представя България на дванадесетото издание на детския песенен конкурс „Евровизия“ в Малта заедно с пианистите Хасан и Ибрахим Игнатови и песента „Планетата на децата“. Класира на почетното второ място, записвайки най-доброто постижение на България в историята на конкурса. Години по-късно, Крисия е готова да покори сцената с нова авторска музика.  Скоро излезе песента “Само днес” – оригинална песен, записана като част от “Най-великото празнуване на принцесите”, глобална инициатива на Disney.

Как работи?

1. Изпрати

Попълни информацията за теб и получателя, съобщението до звездата, имейл, на който да изпратим готовото видео, и направи плащане с карта.

2. Получи

Ако заявката е приета, очаквай отговор до 7 дни по имейл и в твоя профил. Гледай или свали видеото и напиши коментар до звездата.

3. Сподели

Изпрати видеото до получателя или го сподели в социалните мрежи. Ако е изненада, не забравяй да запишеш реакцията на получателя и да ни я пратиш!

Как изглежда перфектното съобщение?