Лорена

певица

Професионалният път на Лорена започва в началото на 2016г. когато подписва договор с  композитора и продуцент Йорданчо Василковски-Оцко  и става част  от музикална компания „Хит Микс Мюзик”.   Същата година  излиза дебютния сингъл озаглавен „Все ми е тая”. За отрицателно време песента се превръща в тотален хит и дори измества Топ имена от челните позиции в музикалните чартове. Феновете отбелязват, че няма по-силен дебют в поп-фолк музиката и до днес.
Лорена не спира да работи и не спира да изненадва почитателите си. Има реализирани много успешни колаборации с колеги в бранша и се радва на изключителен интерес от страна на своите фенове.

Как работи?

1. Изпрати

Попълни информацията за теб и получателя, съобщението до звездата, имейл, на който да изпратим готовото видео, и направи плащане с карта.

2. Получи

Ако заявката е приета, очаквай отговор до 7 дни по имейл и в твоя профил. Гледай или свали видеото и напиши коментар до звездата.

3. Сподели

Изпрати видеото до получателя или го сподели в социалните мрежи. Ако е изненада, не забравяй да запишеш реакцията на получателя и да ни я пратиш!

Как изглежда перфектното съобщение?