Ники Александров

Спортен журналист

Ники Александров е един от водещите спортни журналисти в България. С над 20-годишен стаж във всякакъв тип медии – радио, телевизия, печат, дългогодишен коментатор на мачове от Шампионската лига, Купата на УЕФА, мачове на националния отбор и редица други големи футболни първенства, включително световните футболни финали.  Дълги години е един от водещите на спортното шоу ” Гонг”  на Дарик радио и главен редактор на спортния сайт gong.bg.  Изявен фен на ЦСКА и Ливърпул. От няколко години е съавтор на влога „С Бутонките напред“, а също така е сред водещите на най-популярното спортно тв шоу у нас „Пред стадиона“. От скоро е част от медията dsport.bg.

Как работи?

1. Изпрати

Попълни информацията за теб и получателя, съобщението до звездата, имейл, на който да изпратим готовото видео, и направи плащане с карта.

2. Получи

Ако заявката е приета, очаквай отговор до 7 дни по имейл и в твоя профил. Гледай или свали видеото и напиши коментар до звездата.

3. Сподели

Изпрати видеото до получателя или го сподели в социалните мрежи. Ако е изненада, не забравяй да запишеш реакцията на получателя и да ни я пратиш!

Как изглежда перфектното съобщение?