Николай Иванов / Jin Monic

музикант

Николай Иванов е вокал на група Jin Monic. За първи път групата излиза на сцена през 2013 г. и оттогава изнася концерти основно в София, но и други български градове. През 2015 г. участва във фестивала „Spirit of Burgas“, като подгрява британската група Kasabian, а на следващата година участват на фестивала „Wrong Fest“. Първият сингъл на групата е от 2015 г., „Sober Face“, последван от синглите „Esus“ и „You Stay Blue“. През 2016 г. излиза първият им едноименен албум, съпроводен с клипове за три от песните в албума – „Doors of Youth“, „Hateful“ и „Pyramid“. През 2018 г. излиза ново EP „Candy Coated“ с клип към едноименната песен.

Как работи?

1. Изпрати

Попълни информацията за теб и получателя, съобщението до звездата, имейл, на който да изпратим готовото видео, и направи плащане с карта.

2. Получи

Ако заявката е приета, очаквай отговор до 7 дни по имейл и в твоя профил. Гледай или свали видеото и напиши коментар до звездата.

3. Сподели

Изпрати видеото до получателя или го сподели в социалните мрежи. Ако е изненада, не забравяй да запишеш реакцията на получателя и да ни я пратиш!

Как изглежда перфектното съобщение?