Петър Байков

Актьор, режисьор, водещ и креативен продуцент

Петър Байков е български филмов и театрален актьор. Занимава се предимно с дублаж на филми, сериали и реклами на български и английски език. Придобива широка популярност за първи път с участието си в шести сезон на „България търси талант“, където пресъздава на живо общо над 40 различни мъжки и женски гласа, както и с дублажите си на някои от най-големите световни и холивудски кино и телевизионни продукции, сред които – “Красавицата и звяра” (2017), “Господарка на злото” (2014), “Господарка на Злото 2” (2019),  “Игра на тронове” и др. Носител на световно отличие от Walt Disney Studios, заради уникалното си умение да озвучава сам цели филми.

Как работи?

1. Изпрати

Попълни информацията за теб и получателя, съобщението до звездата, имейл, на който да изпратим готовото видео, и направи плащане с карта.

2. Получи

Ако заявката е приета, очаквай отговор до 7 дни по имейл и в твоя профил. Гледай или свали видеото и напиши коментар до звездата.

3. Сподели

Изпрати видеото до получателя или го сподели в социалните мрежи. Ако е изненада, не забравяй да запишеш реакцията на получателя и да ни я пратиш!

Как изглежда перфектното съобщение?