Роксана

певица

Роксана е любимка на зрителите и на медиите. Не е възможно да устоиш на искрената и по детски усмивка, на впечатляващия и талант, на нейния респектиращ глас и на огромното и желание да изпее всичко.
Първoначално е солистка на няколко ромски оркестъра, но след участието си в “Стани попфолк звезда” стартира самостоятелната си кариера. Участвала е и в “Гласът на България” и “Къртицата “, където е фаворит на зрителите.
Следващите години са изключително успешни за музикалната кариера на певицата, а през 2014 Роксана издава и дебютния си албум “За всеки има ангел”. Певицата не спира да работи и продължава да записва хит след хит. Роксана има огромен репертоар, изпълнява песни от всички стилове, но естествено предпочита балканските ритми и по-темпераментните мелодии.

Как работи?

1. Изпрати

Попълни информацията за теб и получателя, съобщението до звездата, имейл, на който да изпратим готовото видео, и направи плащане с карта.

2. Получи

Ако заявката е приета, очаквай отговор до 7 дни по имейл и в твоя профил. Гледай или свали видеото и напиши коментар до звездата.

3. Сподели

Изпрати видеото до получателя или го сподели в социалните мрежи. Ако е изненада, не забравяй да запишеш реакцията на получателя и да ни я пратиш!

Как изглежда перфектното съобщение?