Силвестър Матеев – Силвър

музикант, певец, композитор

Силвестър Матеев е роден в семейство на музиканти. Сериозно започва да се занимава с музика, когато е на 9 години. Завършва Национално музикално училище „Любомир Пипков“, специалност „Кавал“.
Силви свири на барабани. Познава ударните инструменти до такава степен, че превръща всеки звук, които извлича от тях в индивидуален и различен. Той притежава специфичен глас, а този факт успява да направи всяко негово изпълнение в достатъчно въздействащо, че да остане в паметта на слушателя.
В момента „Мултифукнционалният Силви” е фронтмен на група „Фантазия”, в която на първо място Той е приятел на всеки един от отбора за милиони.

Как работи?

1. Изпрати

Попълни информацията за теб и получателя, съобщението до звездата, имейл, на който да изпратим готовото видео, и направи плащане с карта.

2. Получи

Ако заявката е приета, очаквай отговор до 7 дни по имейл и в твоя профил. Гледай или свали видеото и напиши коментар до звездата.

3. Сподели

Изпрати видеото до получателя или го сподели в социалните мрежи. Ако е изненада, не забравяй да запишеш реакцията на получателя и да ни я пратиш!

Как изглежда перфектното съобщение?