Станислава Айви

Журналист, писател и режисьор

Станислава Айви е български журналист, писател и режисьор на документални и художествени филми. Тя е посветила журналистическата си кариера на пътувания по света, където интервюира холивудски звезди като Никол Кидман, сър Антъни Хопкинс, Кейт Уинслет, Бенедикт Къмбърбач и много други. Тя създаде и водеше първото по рода си телевизионно предаване, посветено на киното в България – „Като на кино“. Последният й проект е документален сериал, посветен на света на киното – „Cinema Confidential“. Станислава Айви има широк спектър от опит пред и зад камерата, а освен това е автор на четири книги.

Как работи?

1. Изпрати

Попълни информацията за теб и получателя, съобщението до звездата, имейл, на който да изпратим готовото видео, и направи плащане с карта.

2. Получи

Ако заявката е приета, очаквай отговор до 7 дни по имейл и в твоя профил. Гледай или свали видеото и напиши коментар до звездата.

3. Сподели

Изпрати видеото до получателя или го сподели в социалните мрежи. Ако е изненада, не забравяй да запишеш реакцията на получателя и да ни я пратиш!

Как изглежда перфектното съобщение?