Валентина Каролева

Актриса

Валентина Каролева е най-добре позната с главната си роля във филма “Доза щастие” на Яна Титова, която разказва истинската история на нейната майка, Весела Тотева,  разказана в романа ѝ „Падение и спасение: Изповедта на една хероинова наркоманка“. Родена и отраснала в София, Валентина от ранна детска възраст се занимава с актьорско майсторство и класически балет. Баща ѝ е режисьор и още на 8-9 години, тя участва в един от филмите му, като това е първото ѝ запознанство с магията на киното. Завършва  Национално училище за танцово изкуство в София.  От години живее със съпруга си в Лондон. Там завършва актьорско майсторство в Urdang Academy през 2016г.

Как работи?

1. Изпрати

Попълни информацията за теб и получателя, съобщението до звездата, имейл, на който да изпратим готовото видео, и направи плащане с карта.

2. Получи

Ако заявката е приета, очаквай отговор до 7 дни по имейл и в твоя профил. Гледай или свали видеото и напиши коментар до звездата.

3. Сподели

Изпрати видеото до получателя или го сподели в социалните мрежи. Ако е изненада, не забравяй да запишеш реакцията на получателя и да ни я пратиш!

Как изглежда перфектното съобщение?