Яна Титова

Режисьор, актриса

Яна Титова е едно от най-красивите усмихнати лица на родния театър. Завършила е Актьорство за драматичен театър в НАТФИЗ и Кино и Телевизия в Нов Български Университет.  Яна е позната на българската публика както с участието си във филми като “Кецове”, “Лов за дребни хищници”, “Стъпки в пясъка” и “Джулай”, така и от сцената на Народния и Младежкия театър. Последната й роля е на Цвети в сериала “Откраднат живот”. През 2014 г. дебютира като режисьор на първия си късометражен филм, а няколко години по-късно излезе и първият ѝ пълнометражен филм “Доза щастие” – най-гледаният български филм за 2019 година.

Как работи?

1. Изпрати

Попълни информацията за теб и получателя, съобщението до звездата, имейл, на който да изпратим готовото видео, и направи плащане с карта.

2. Получи

Ако заявката е приета, очаквай отговор до 7 дни по имейл и в твоя профил. Гледай или свали видеото и напиши коментар до звездата.

3. Сподели

Изпрати видеото до получателя или го сподели в социалните мрежи. Ако е изненада, не забравяй да запишеш реакцията на получателя и да ни я пратиш!

Как изглежда перфектното съобщение?