Greet

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Greet BG се разраства с инвестиция от Innovation Capital

Щастливи сме да обявим, че Greet.bg ще продължи да се разраства благодарение на новия си стратегически партньор и инвеститор Innovation Capital

Фондът за инвестиции в размер на 21.1 милиона евро финансира иновативни стартиращи и разрастващи се компании в България, като по този начин подкрепя растежа на  приоритетни сектори и проекти с голям потенциал. В Greet.bg фондът ще инвестира 50 000 лева, а сделката позволява допълнителна инвестиция в зависимост от резултатите на платформата в следващите 6 месеца.

„Стартирахме Greet.bg, за да го превърнем в лидер на услугата на местния пазар, а сега с партньор като Innovation Capital можем да гледаме с едно око и към международния“, споделя управителят на компанията Климент Йончев.

“Greeet.bg заслужи нашето внимание, т.к. попада в изключително интересна ниша – развлекателния бизнес с таргет Поколението Z, които от своя страна имат радикално различни комуникационни навици. Те преминаха успешно през нашата обучителна програма, която е насочена към визионерски бизнес модели в пост-пандемичната ера. Платформата за кратко време се превърна в лидер на пазара и вече има силен интерес от международни инвеститори и потенциални купувачи“, коментира от своя страна Ангел Ангелов, управляващ партньор в Innovation Capital.

Мисията ни в Greet.bg е да създаде нови възможности за феновете да се свържат със своите любими известни личности онлайн, като заявят персонализирано видео за себе си, за подарък на свои близки и познати или пък да резервират 15-минутен видео разговор. До момента видео поздравите са най-поръчвани около празници, тъй като са нов, страхотен и нетрадиционен подарък, което гарантира, че изненадата ще е силно емоционална. 

Платформата съществува от март 2021, като в нея са включени над 150 от най-популярните и любими таланти на България като: Слави от The Clashers, Катето Евро, Братя Аргирови, Камелия, Димитър Илиев, Йордан Йовчев, Айде БГ, Алекс и Дани Петканови и други. Партньорството с Innovation Capital ще ни позволи да добавим нови функционалности и да подобрим потребителското изживяване на сайта, да разширим портфолиото си от таланти и да направим услугата още по-достъпна.

Още в категорията